GEREALISEERDE PROJECTEN

WONINGEN, MONUMENTEN EN KANTOREN

Kantoorvilla Oude Enghweg 24

LOCATIE

Kantoorvilla Oude Enghweg 24 te Hilversum

STATUS
Kantoorvilla

BETROKKEN ARCHITECT
Gallo Projectmanagement te Blaricum

OPDRACHTGEVER

Dhr. E. van Kooten

OMSCHRIJVING

Momenteel zijn we gestart met de verbouw werkzaamheden/ restylen kantoorvilla op een prachtige locatie aan de Oude Enghweg 24, op een steenworp afstand van het imposante gemeentehuis van Hilversum, architect J.P.H. de Man, gebouwd in 1904.

Deze kantoorvilla wordt geheel verbouwd en gemoderniseerd en zal worden voorzien van een hoogwaardig en compleet opleveringsniveau. Het betreft een grootschalige verbouwing / modernisering van de kantoorvilla, zowel binnen- als buitenwerks, waarbij de huurder nog inspraak kan hebben in het uiteindelijke opleveringsniveau.

Doelstelling van de verbouwing is te komen tot een uiterst representatieve uitstraling van dit bijzondere object, voorzien van een compleet opleveringsniveau.

Enkele kenmerken hiervan zijn: strakke wand- en plafondafwerking middels glad stucwerk, vernieuwing van diverse gebouw gebonden installaties, vernieuwing toilet- en keukenvoorziening, airconditioning in nader te bepalen ruimtes, nieuwe vloerbedekking (deels parket en deels tapijt) etc. Daar waar mogelijk zullen oude stijlkenmerken worden behouden.

Prognose oplevering eind 2018/ begin 2019.

Betrokken makelaar: ID Bedrijfsmakelaars BV te Hilversum