OVER WILBEEK

PERSOONLIJK EN BREED BETROKKEN AANDACHT

Wilbeek Bouw en Onderhoud is een groeiend bedrijf dat geleid wordt door Gert Wilbrink. Voor veel opdrachtgevers mochten wij al projecten realiseren en voorbereiden. In samenwerking met architecten en bouwmanagementbureaus zijn er al tal van complexen compleet aangepast en klaar gemaakt voor een tweede levens cyclus.

Wilbeek Bouw en Onderhoud realiseert projecten van diverse omvang en hebben alle hun eigen unieke uitdaging. Renovatie, restauratie en herbestemmingwerken zijn onze mensen op het lijf geschreven. Ook in de nieuwbouw van woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen hebben wij ervaring. Voor veel tevreden opdrachtgevers hebben we al projecten gerealiseerd die bijdragen aan de ontwikkeling van hun eigen onderneming of activiteiten.

Op maat selectie van partners
Bijzonder is dat we werken in technische omgevingen zoals cybercenters c.q. computerzalen, telefooncentrales en koelinstallaties. Vanuit het kantoor in Hoevelaken werken we met korte lijnen. Door een op maat selectie van partners in het proces komen we op een plezierige wijze tot mooie resultaten. Door de juiste mensen bij een project te betrekken en niet meer dan nodig blijven onze vaste kosten laag. In de kostprijs van onze projecten is dit ook duidelijk waarneembaar.

Wilbeek Bouw en Onderhoud wil als organisatie duidelijk meerwaarde creëren, waardoor mensen in en buiten de organisatie met plezier hun werk kunnen doen. Zodat de relaties met een groeiend aantal opdrachtgevers in stand blijft. Opdrachtgevers benaderen Wilbeek Bouw en Onderhoud graag om de persoonlijke en breed betrokken aandacht vanuit de onderneming. Een groot vertrouwen in de onderneming én een strak gestuurde realisatie van projecten maakt dat opdrachtgevers met plezier terugdenken aan gerealiseerde projecten en graag met vervolg terug komen.